Spread the love
avocat familie ,consultanta ,reprezentare.Servicii de calitate.
Avocat familie.Consultanta ,reprezentare

Avocat familie

Oferim servicii de consultanta, opinii legale in orice domeniu si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri:

 • consultanta juridica;
 • redactare actiuni;
 • asistenta juridica si reprezentare in procese de:
  • divort;
  • partaj;
  • pensie de intretinere;
  • incredintare spre crestere si educare a copiilor minori;
  • stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia;
  • stabilire program de vizitare minor.

     Avocat familie

Economisiti timp si bani si va protejati sistemul nervos..noi va preluam dvs si tuturor membrilor familiei problemele juridice, tratandu-le cu cea mai mare confidentialitate.

Nu trebuie sa angajati mai multi avocati specializati pentru probleme diferite. Apelati la serviciile noastre.In orice moment veti dori un sfat pentru a va clarifica situatia dvs. sau unui apropiat al dvs. ,nu ezitati sa va programati la o consultatie. Aici veti gasi confidentialitate totala. Ne vom familiariza rapid cu intreaga gama de probleme ce va preocupa, servindu-va in consultanta, elaborarea acte si procese cu cea mai mare promptitudine.

Daca ne veti alege ca avocat familie va veti bucura de reducere 20-30% din onorariul de asistenta si reprezentare in fata instantei din Romania si din strainatate.

Probleme legate de averea familiei Dvs.

Daca aveti de recuperat o casa, bijuteriile familiei dvs. ce au fost confiscate, alte valori.Nu ati fost despagubiti de catre cei care v-au deposedat familia de agoniseala bunicilor si a parintilor dvs,

Doriti sa reabilitati o ruda, care, in vremea instaurarii regimului comunist, a fost condamnata,

Doriti recuperarea averii confiscate

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de un inalt profesionalism pana la Curtea de la Strasbourg.

Probleme legate de dreptul familiei

Conflicte domestice, Divorturi, Partaje intre soti, Pensii de intretinere pentru copiii minori si pentru fostii soti/ sotii, incredintari si stabilire domiciliu minor, Programe de vizitare minor, Probleme legate de mosteniri: Testamente; Donatii; Contracte de intretinere pentru batrani cu sfaturi acreditate in domeniu.

Policy generated by WP Legal Pages.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YOUTUBE
YOUTUBE