avocat bucuresti ieftin
avocat bucuresti ieftin,avocat sector 4

Avocat Bucuresti ieftin,avocat sector 4.

Experienta intruchipeaza avantajul major pentru succesul cunoscut de cabinetul nostru de avocatura, dovada fiind multitudinea proceselor solutionate cu favorabil, majoritatea dintre acestea infatisand trepte legale variate. In timp, profesionalismul si cunostintele avansate in domeniul juridic ne-au folosit drept aliati de nadejde pentru cresterea portofoliului de clienti, fiecare prezenta in instanta fiind caracterizata de seriozitate, responsabilitate, siguranta si randament. Fiecare sarcina legala trebuie sa fie tratata cu o atentie maxima, mai ales ca vorbim despre un domeniu de activitate in cadrul caruia detaliile aparent nesemnificative se dovedesc a fi esentiale. Principiile pe care se intemeiaza activitatea cabinetului de avocat George Teodorescu pot fi cumulate in doua adjective relevante: echitate si respect reciproc, astfel incat ambele parti angrenate in solutionarea cazului propriu – zis sa dispuna de informatiile necesare, dar si de un final imbucurator care sa celebreze rezolvarea problemei juridice.

Activitatea cabinetului de avocat George Teodorescu este orientata in egala masura spre ramurile utile persoanelor fizice, dintre care amintim dreptul familial, dreptul muncii sau dreptul civil, insa raspunde fara probleme si solicitarilor care aduc in prim plan solutionarea legala a problemelor de natura comerciala,conceperea si depunerea in termeni juridici a dosarelor utile pentru infiintarea noilor societati comerciale, dar si celelalte interventii legale specifice acestui segment. Multitudinea problemelor pe care le puteti intampina pe acest plan este covasitoare, mai ales daca nu dispuneti de cunostintele minime necesare pentru conceperea documentelor de specialitate. Fiecare act comercial semnat trebuie sa fie asistat de un avocat cu experienta care sa cunoasca in cele mai mici detalii reglementarile specificate in document. Redactarea unor astfel de acte reprezinta o sarcina dificila, insa deosebit de importanta pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa fie feriti de eventualele greseli care pot conduce la interpretarea variata a clauzelor formulate.

Obiectivul primordial pe care il fixam de fiecare data cand raspundem afirmativ solicitarilor variate ste acela de a genera clientilor solutiile legale optime pentru ca acestia sa isi rezolve problemele intr-o maniera eficienta. Parcursul de lunga durata al unui proces nu intruchipeaza o ipostaza confortabila pentru client, iar dorinta noastra este de a-i facilita si diminua, pe cat posibil, intervalul petrecut in aceasta situatie.

Tinuta si prezenta in societate sunt definitorii;avocat Bucuresti ieftin

Chiar daca aspectul fizic intruchipeaza un criteriu considerat adesea drept „superficial”, in acest domeniu de activitate lucrurile stau putin diferit. In primul rand, trebuie sa va ganditi la faptul ca avocatul reprezinta, in cele mai multe dintre cazuri, imaginea dumneavoastra in instanta. Pornind de la aceasta premisa tebuie sa fiti atenti la modul in care acesta se imbraca, la limbajul pe care il utilizeaza in comunicarea cotidiana, dar si la postura corporala. Desi comportamentul trebuie sa fie dominat de sentimentul de autoritate, ideal ar fi ca atitudinea sa nu fie nici pe departe una aroganta, ci binevoitoare.

Calmul reflectat in discutiile purtate

Inainte de a efectua alegerea finala acordati atentie modului in care evolueaza fiecare discutie. Fiti atenti la micile detalii pentru a putea identifica obiectiv daca persoana din fata dumneavoastra este cu adevarat dispusa va ajute sau daca onorariul este singurul aspect care prezinta interes. Pentru a verifica facil calmul avocatului trebuie sa ii puneti acestuia diverse intrebari la obiect, asta pentru a vedea cat de dispus este sa va ofere informatiile necesare, chiar daca dumneavoastra nu dispuneti de cunostintele necesare.

Sinceritatea si dorinta de comunicare;avocat Bucuresti ieftin

Mai mult ca sigur, imaginea avocatului perfect este completata de o fire sincera, dar si de o personalitate suficient de comunicativa, astfel incat sa va simtiti in largul dumneavoastra de fiecare data cand doriti sa aflati un detaliu despre caz. Desi nu este facil sa verificati sinceritatea avocatului, majoritatea criteriilor expuse in randurile anterioare ar trebui sa fie suficiente pentru a va forma o viziune de ansamblu. La acest aspect se adauga si faptul ca majoritatea avocatilor doresc sa isi pastreze reputatia greu castigata in acest domeniu competitiv si nu vor risca sa isi lase clientii de izbeliste, chiar daca asta implica rabdare, perseverenta, sinceritate si comunicare.

Cabinetul nostru ,avocat Bucuresti ieftin,va pune la dispozitie un serviciu util dvs. ,oferind posibilitatea,in masura in care intentionati ori sa initiati o actiune in instanta ori sa angajati un avocat in timpul unui proces,sa decideti daca serviciile acestuia va sunt sau nu utile si in ce masura.

Analiza de caz pre-litigios presupune:

 • analizarea in profunzime a documentelor pe care le detineti,de catre avocat,dupa incheierea orei de consultanta in care referintele sunt doar verbale.Avocat Bucuresti ieftin.
 • identificarea punctelor forte si slabe ale cazului si evaluarea posibilitatii de a le minimaliza pe cele negative.
 • identificarea eventualelor erori din documentele puse la dispozitie si posibilitatea folosirii acestora in favoarea dvs.
 • gandirea unei strategii de actionare pe cale contencioasa.

Analiza unui dosar aflat deja in faza de judecata presupune:

 • analizarea spetei si a intregului probatoriu aflat la dosarul cauzei(inclusiv incheieri de sedinta,hotarari nedefinitive)
 • identificarea eventualelor erori de procedura sau fond
 • identificarea posibilitatilor de indreptare a erorilor
 • sansele de castig la momentul prezentarii dosarului spre analiza.
 • In functie de dificultatea cazului, contactati-ne si vom ajunge cu siguranta la un consens financiar – servicii de calitate tarifate intotdeauna corespunzator!
 • Cabinetul nostru de avocatura are o rata mare de castig a proceselor, indiferent de domeniul juridic.Avocat sector 4
 • Va invitam sa nu subestimati importanta unei opinii juridice emisa de un profesionist in drept.O actiune in justitie, un act sau un fapt juridic initiat doar in baza informatiilor oferite de interne sau de prieteni este la fel de periculos ca.” tratamentul unei afectiuni medicale dupa ureche”. Pentru a la proteja drepturile, investitiile financiare si afacerile intr-o societate ca a noastra, cea mai eficienta si ieftina metoda o reprezinta sfatul unui avocat Bucuresti ieftin.
  avocat sector 4
  avocat sector 4