avocat bun Bucuresti sectorul 4,avocat divort

In vederea realizarii acestor idealuri consideram ca pregatirea riguroasa a avocatilor este punctul de plecare, asigurand participarea avocatilor cabinetului la o multitudine de programe de instruire profesionala continua si prin aplicarea principiului specializarii, reusind astfel sa acoperim o gama destul de vasta de servicii juridice la un inalt nivel de profesionalism . Credem in principiile de baza ale avocatului European astfel cum au fost inscrise in Carta principiilor de baza ale avocatului european (Carta CCBE)

avocat din Bucuresti

Misiunea noastra este de a face efectiva suprematia legii, de a promova drepturile omului.De asemenea ajutam si pe cei defavorizati, prin actiuni ferme, prin care le sustinem interesele.
Asiguram asistenta si reprezentare a acestora cu costuri ori prin percepere a unei compensatii ieftine! , valori pe care le promovam si le respectam mai presus de orice.

  • independenta si libertatea de a apara si consilia cu precadere ca ;
  • secretul profesional;
  • evitarea conflictelor de interese;
  • demnitatea, onoarea si probitatea; avocat din Bucuresti
  • loialitatea fata de client;
  • tratamentul echitabil al clientului in ceea ce priveste onorariul;
  • competenta profesionala;
  • respectarea colegilor de breasla;
  • respectul relativ la suprematia legii si buna administrare a justitiei si auto-reglementarea profesiei.

SCOPUL CABINETULUI avocat bun din Bucuresti „George Teodorescu”:

Este de a identifica cele mai bune strategii juridice pentru clientii nostrii si de a le folosi in cauzele acestora pentru a obtine celor mai bune rezultate posibile in materia dreptului civil ,avocat divort,aparam interesele clientilor nostri cu profesionalism si seriozitate pledand in fata instantelor civile judecatoresti de orice grad ca avocat din Bucuresti si Ilfov in cauze de la cele mai simple pana la cele mai complexe.
Reprezentam si acordam consultanta juridica de specialitate numai in cauze ce privesc desfacerea casatoriei (divorturi),,incredintare si stabilire domiciliu minor(i), stabilire si acordare alocatie de crestere minor(i), stabilirea si acordare de alocatie pentru continuarea studiilor, autoritate crestere si educare minor(i),avocat Bucuresti, partaj dupa desfacerea casatoriei,actiuni in evacuare prin procedura speciala sau de drept comun,  ordin de protectie, majorare alocatie pentru crestere si educare minor(i), decadere din drepturi parintesti si repunere in drepturi parintesti, ordonante presedintiale raportate la dreptul familiei. avocat Bucuresti Sectorul 4.

avocat bucuresti

avocat bun Bucuresti