avocat consultanta juridica
avocat consultanta juridica,avocat online,avocat asistenta

Avocat consultanta,avocat online

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

– consultanta juridica la preturi rezonabile;

-asistenta si reprezentare juridica in procese civile

-asistenta in vederea incheierii tranzactiilor imobiliare, analiza clauzelor contractuale propuse de dezvoltator/ cumparator, banca, notar, opinie juridica privind actele de proprietate prezentate de vanzator, etc.;

asistenta juridica, consultanta si /sau reprezentare in cauze de mosteniri, testamente, renuntari succesorale, procedura succesorala notariala sau judiciara;

– divorturi;

– uzucapiuni;

– litigii de munca;

– asistenta juridica in cadrul procedurii de mediere;

– litigii comerciale;

cereri CEDO.

De atitudinea Dumneavoastra depinde totul!

” Daca cea mai Inalta Curte nu poate fi pusa in miscare de cel mai umil individ,atunci justitia ar fi o batjocura.”

George Bernard Shaw

Invatati-i sa va respecte!

Deveniti mai puternici demonstrand ca va cunoasteti drepturile si aratand ca nu sunteti dispusi sa permiteti nesocotirea acestora.

Ori de cate ori constatati ca vi se aduce o atingere a unui drept legal, actionati!

Inactiunea inseamna acceptarea unei nedreptati sau renuntarea la un drept ce va apartine.

In acest scop, va punem la dispozitie o selectie de legi de interes general, o serie de informatii utile si un ghid de introducere a unei actiuni in instanta,

modele de cereri, plangeri, contracte,etc., precum si un serviciu de avocat consultanta on-line si telefonic.

Judiciara trebuie vazuta ca un drept fundamental  care garanteaza accesul la justitie si permite o aparare eficienta.

Justitiabilii, care isi cauta dreptatea in justitie, au nevoie de sfaturi juridice inca din primii pasi facuti in proces.

Accesul Ia Justitie poate fi realizat numai prin asigurarea unei asistente juridice profesionale din partea unui avocat, incepand cu procedura prealabila si pana la finalul procesului.

Avocatul, indiferent de modul in care este implicat, poate ajuta enorm, cuvantul sau putand aduce dreptatea persoanei vatamate.

Avocatii reprezinta elementul esential in protejarea dreptului de acces la justitie grin acordarea de asistenta juridica.

Asistenta juridica ar trebui sa fie acordata la preturi cat mai avantajoase tuturor persoanelor, indiferent de resedinta sau nationalitate.

Asistenta unui Avocat trebuie consideata drept o garantie procesuala prioritara.

Conform Conventiei Europene a Drepturilor Omului, orice persoana acuzata ca a comis o fapta are dreptul la un avocat.

Liberul acces Ia  justitie este garantat pentru fiecare persoana, fara a se tine cont de statutul social on de pozitia economica a acesteia. Acest drept fundamental este considerat unul dintre pilonii principali ai statului de drept , fiind respectat si prin Asistenta Juridica de calitate. 

Prin conceptul Avocat Online, sustinem si promovam dreptul cetatenilor de beneficia convenabil de asistenta juridica.

Oferim consultanta juridical convenabil

-asistenta si reprezentare juridica in procese civile -asistenta in vederea incheierii tranzactiilor imobiliare, analiza clauzelor contractuale propuse de dezvoltator/ cumparator, banca, notar, opinie juridica privind actele de proprietate prezentate de vanzator, etc.;

-asistenta juridica, consultanta si /sau reprezentare in cauze de mosteniri, testamente, renuntari succesorale, procedura succesorala notariala sau judiciara;

Tarife consultanta juridica,avocat consultanta

Consultanta juridica si observatii la acordurile primite de client pentru semnare – De la 250 de lei

Tariful este valabil in limita a 10 pagini de documente trimise spre analiza. Tarif suplimentar: 5 lei/pagina.

Raportul de consultanta juridica care cuprinde:

analiza documentelor juridice trimise de client;

concluziile analizei juridice;

solutiile propuse de avocatul nostru,avocat consultanta.

Redactarea actelor juridice. De la 300 de lei la 500 de lei, in functie de tipul actului juridic recomandat de noi si acceptat de dvs, in limita a 4 pagini scrise in format TNR 14.

Indrumare in diverse proceduri juridice. De la 100 de lei, in functie de complexitatea procedurii si timpul alocat consultatiei juridice. Daca se achita tariful pentru redactarea unui act juridic, indrumarea in procedura juridica efectuata de catre un avocat consultanta este gratuita.                                                                                                                                                                                                

Tarifele de mai sus sunt orientative, valoarea lor urmand sa fie stabilita dupa problemei juridice semnalate de un avocat consultanta.                                                                                                                                                                    Analiza gratuita contine inclusiv precizarea tarifelor pentru serviciile oferite.

Percepem tariful de consultanta doar daca identificam o solutie legala pentru rezolvarea problemei dvs. juridice!

  De multe ori se intampla ca problemele dvs. sa nu poata fi rezolvate doar printr-un singur raspuns de un avocat consultanta si de aceea va rugam ca pentru programari direct la birou sau pentru cazuri urgente, sa folositi si link-ul  pentru a stabili o intrevedere in cadrul biroului nostru:

Cabinetul nostru de avocatura va permite obtinerea unor raspunsuri rapide si profesioniste la problemele Dvs. prin consultanta juridica online. Raspunsurile la problemele Dvs. sunt redactate de avocati,sau un avocat consultanta exclusiv pe baza informatiilor furnizate.

Deoarece timpul este pretios, stim ca o deplasare la biroul unui avocat consultanta poate fi costisitoare din acest punct de vedere.

Pentru problemele cu nivel mare de complexitate, va fi necesara achitarea unui onorariu, calculat in functie de dificultatea problemei.

In aceasta situatie, se va incheia un contract de asistenta juridica,cu un avocat consultanta cu toate drepturile si obligatiile derivate din acesta.

Consultanta platita beneficiaza de prioritate si are un nivel maxim de acuratete in redactarea raspunsului.

Va rugam sa aveti in vedere ca raspunsul la solicitarea catre un avocat  consultanta se transmite catre adresa de e-mail pe care o furnizati in formular. In cazul in care au trecut mai mult de 48 de ore de la transmiterea problemei si nu ati primit un raspuns,de la avocat consultanta este posibil ca adresa de e-mail pe care ati utilizat-o sa nu fie valida.

Ne rezervam dreptul ca intrebarile Dvs., impreuna cu raspunsul oferit, sa faca obiectul prezentarii pe situl nostru. Datele dumneavoastra personale nu vor fi dezvaluite ci doar aspectele de drept  ridicate.

avocat consultanta,avocat online

Echipa noastra a luat in considerare cele mai frecvente probleme juridice cu care se confrunta cetateanul in prezent si va ofera o consiliere de specialitate in ce priveste pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine o solutionare cat mai rapida si avantajoasa a cauzei Dumneavoastra.

Cabinet de avocat ” George Teodorescu”

– avocat consultanta juridica ieftina;

-asistenta si reprezentare juridica in procese civile, asistenta;

-asistenta in vederea incheierii tranzactiilor imobiliare, analiza clauzelor contractuale propuse de dezvoltator/ cumparator, banca, notar, opinie juridica privind actele de proprietate prezentate de vanzator, etc.avocat consultanta;

-asistenta juridica, consultanta si /sau reprezentare in cauze de mosteniri, testamente, renuntari succesorale, procedura succesorala notariala sau judiciara;

Pentru alte  informatii, va puteti adresa la tel. 0745432610 avocat consultanta

sau e-mail: office@avocatgefin.ro  sau avgeteo51@yahoo.com