Avocat divort copii in Bucuresti – George Teodorescu

            În primul rând, permiteti-mi să îmi exprim regretul față de starea actuală a relației maritale în care sunteți implicat și care din diferite motive nu mai funcționează, nu mai aduce fericire în viața ta, sau a voastră, nu mai poate continua. Pregătirea și experiența noastră ne-au învățat să tratăm cu cum trebuie și tact aceste situații, să înțelegem că rolul nostru în calitate de avocați specializați în divorțuri nu se limitează numai la reprezentarea juridico-legală, ci include ajutor moral, sfaturi, o atitudine pozitivă față de viitor induse de avocat divort in Bucuresti și reducerea/eliminarea sau gestionarea cu succes a neplacerilor inerente. Sunt momente în care cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne oprim, să încheiem o relație sau o căsătorie nefuncțională, protejând astfel nu numai bunăstarea noastră psihică și/sau materială dar și pe cea a copiilor.

Acest pas, al separarii prin avocat divort in Bucuresti, deși obositor și agasant poate fi începutul unei noi perioade deosebit de bune în viața voastră. avocat divort copii in Bucuresti,divort copii.

           În continuare o să prezint informații relevante/utile despre desfacerea căsătoriei subliniind la fiecare pas de ce este important să apelezi la expertiza unui avocat specializat și experimentat în divorțuri (Bucuresti). Ca mențiune, din punctul meu de vedere, cel mai semnificativ avantaj în a apela la un avocat divort Bucuresti bun este simplitatea procesului, reducerea considerabilă a stresului și oboselii specifice, ajutorul moral și intelectual dat de o persoană care a trecut prin sute astfel de cazuri. Experiența este un atu hotărâtor, indispensabil, pentru buna desfășurare a procesului de separație practică și legală.

            Conform Codului Civil in vigoare, casatoria este uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie in scopul intemeierii unei familii. Este o uniune pe viata ce nu poate inceta decat prin modurile prevazute de lege, anume prin decesul unuia dintre soti (sau declararea judecatoareasca a decesului) sau prin desfacerea casatoriei, in conditiile legii. Din modalitatea reglementarii acestei institutii fundamentale de drept al familiei se intelege limpede ca ea protejeaza normala desfasurare si dezvoltare a relatiilor de familie. Desfacerea casatoriei este deci prevazuta in acest context contrar asteptarilor sau intuitiei tocmai pentru protejarea acelorasi relatii de familie pentru acele cazuri in care scopul casatoriei (intemeierea unei familii) dar si valorile sociale adiacente nu mai pot coexista in cadrul mentionat. Datorita importantei efectelor in plan juridic si social, atat incheierea casatoriei cat si desfacerea ei se intampla numai in cadrul normat de lege, obligandu-i astfel pe soti (sau pe viitorii soti) sa inteleaga importanta momentului si a deciziilor lor. Daca tocmai legea va face atenti in privinta seriozitatii deciziilor pe care le luati in aceste privinte (separatia, divortul, partajul bunurilor, custodia copiilor, etc.) este de datoria mea sa va sfatuiesc sa apelati la sfatul si reprezentarea unui avocat divort Bucuresti bun, specializat in astfel de cazuri.

            Conform codului Civil (Art. 373) divortul poate avea loc in prin una dintre urmatoarele patru cazuri expres prevazute de lege:

  1. Prin acordul sotilor, fie la cererea ambilor soti, fie la cererea unuia dintre soti acceptata de celalalt;
  2. Din motive temeinice, motive din cauza carora raporturile dintre soti sunt grav afectate si continuarea casatoriei este imposibila;
  3. La cererea unuia dintre soti dupa o separare in fapt de cel putin 2 ani;
  4. La cererea acelui sot a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

In ce priveste modalitatea desfacerii, codul civil reglementeaza expres ca divortul poate fi declarat prin una dintre urmatoarele cai :

P1) Desfacerea casatoriei pe cale judiciara prin avocat divort Bucuresti;

P2) Desfacerea casatoriei pe cale administrativa;

P3) Desfacerea casatoriei pe cale notariala.

O sa le luam pe rand si o sa mentionam, succint si cat se poate de clar caracteristicile fundamentale ale fiecarei modalitati.

avocat divort bucuresti