avocat familie ,consultanta ,reprezentare.Servicii de calitate.
Avocat familie Bucuresti,avocat divort Bucuresti.Consultanta ,reprezentare

Avocat familie

Oferim servicii de consultanta, opinii la obiect in orice domeniu si sfaturi persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor de judecata precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare pentru a apara clientii nostri:

 • consultanta juridica;
 • redactare actiuni;
 • asistenta juridica si reprezentare in procese de:
  • divort; avocat famile
  • partaj;
  • pensie de intretinere;
  • incredintare spre crestere si educare a copiilor minori;
  • stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia;
  • stabilire program de vizitare minor.

     Avocat familie

Economisiti timp si bani si va protejati sistemul nervos..noi va preluam dvs si tuturor membrilor familiei problemele juridice, tratandu-le cu cea mai mare confidentialitate.

Nu trebuie sa angajati mai multi avocati specializati pentru probleme diferite. Apelati la avocatii nostri.In orice moment doriti un sprijin pentru a va clarifica situatia dvs. sau a celor dragi dvs. ,programati-va fara intarziere la o consultatie. Aici veti gasi confidentialitate totala,ca avocat familie. Ne vom familiariza rapid cu intreaga gama de probleme ce va preocupa, servindu-va in consultanta, intocmirea de documente si procese cu cea mai mare promptitudine.

Daca ne veti alege ca avocat familie va veti bucura de reducere 20-30% din onorariul de asistenta si reprezentare in fata instantei din Romania si din strainatate.

Probleme generate de averea membrilor familiei Dvs.

Daca aveti de recuperat o casa, bijuteriile familiei dvs. ce au fost confiscate, alte valori.Nu ati fost despagubiti de catre cei care v-au deposedat familia de agoniseala bunicilor si a parintilor dvs;

Doriti sa reabilitati o ruda, care, in vremea dinainte de 1989,in perioada comunista,a fost inchisa sau condamnata;

Doriti recuperarea averii confiscate;avocat familie Bucuresti;

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de un inalt profesionalism pana la Curtea de la Strasbourg.

Probleme legate de dreptul familiei

avocat divort bucuresti
avocat divort bucuresti

Conflicte domestice, Divorturi, Partaje intre soti, Pensii de intretinere pentru copiii minori si pentru fostii soti/ sotii, incredintarea si stabilirea domiciliului minorului, Programe de vizitare minor,Avocat divort Bucuresti. Probleme legate de mosteniri: Testamente; Donatii; Contracte de intretinere pentru batrani cu sfaturi acreditate in domeniu,toate se vor rezolva cu un avocat familie.