avocat imobiliare
avocat imobiliare tranzactii ,imobiliare Bucuresti,consultanta ,reprezentare,imobiliare asistenta

Avocat imobiliare.Oferim servicii de consultanta, opinii legale in orice domeniu si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri:

  • Recuperarea sumelor de bani de la Autoritatea Nationala pentru restituirea Proprietatilor conform prevederilor Legii 9/1998, Legea 247/2005, Legea 10/2001;avocat imobiliare ,consultanta,reprezentare
  • Verificarea titlurilor de proprietate in materie imobiliara;
  • Asistenta sau reprezentare in litigii imobiliare (revendicari, exproprieri, evacuari, recuperare investitii imobiliare, granituiri, desfiintare lucrari, partaj – iesire din indiviziune, succesiuni);
  • Operatiuni de intabulare a drepturilor reale si alte operatiuni de cadastru;
  • Orice alte activitati de consultanta juridica in materie imobiliara;
  • Obtinere cartea tehnica a constructiei;avocat imobiliare tranzactii
  • Obtinere fisa de date sintetice;
  • Obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor;
  • Documentatia necesara obtinerii autorizatiei de constructie;

O prezentare recentă a economistului Iancu Guda, care este și președintele Asociației Analiștilor Financiari Bancari din România, a lansat ideea că piața imobiliară este supraîncălzită. Sau cum se spune, în termeni mai puțin riguroși, România se află într-o bulă imobiliară.

Avocat imobiliare

Desigur, aspectul este important. Bula imobiliară a fost una din cauzele declanșării crizei financiare mondiale din anul 2008. Criza economică a intrat și în România cu efectele pe care ni le amintim, inclusiv legate de prăbușirea pieței imobiliare. Din acest motiv, evoluția pieței imobiliare este un barometru important pentru situația în care se află o economie.Iată care este argumentul pe care economistul Iancu Guda îl aduce pentru a demonstra supraîncălzirea prețului activelor imobiliare în România.avocat imobiliare.Analistul face următorul calcul: se însumează chiria pe care o încasează un proprietar timp de 10 ani, cu o rată de ocupare a locuinței de 90%. După cum se poate vedea, gradul de ocupare luat în calcul este ridicat, dar poate fi un obiectiv realizabil.In concluzie, consumatorii pot ține cont sau nu de argumentele privind existența unei bule imobiliare. Desigur, fiecare, însă, este liber să ia propria decizie în materie de investiții în active imobiliare.avocat imobiliare Bucuresti.