avocat bucuresti online

– Servicii si Sfaturi Juridice
Consultanta avocat Bucuresti online,divort Bucuresti.Indiferent daca este vorba de parere juridica sau aveti nevoie de servicii juridice ce implica discutii vizavi de un model de contract, un formular juridic, o lege actualizata, Cabinetul nostru va poate ajuta! Pentru intreaga oferta de servicii a cabinetului nostru accesati pagina principala-avocat.

Conditii:

1. Puteti beneficia de consultanta juridica avocat Bucuresti online in masura in care solicitarea nu implica un efort deosebit din partea cabinetului de avocat. Consultatia juridica acordata nu reprezinta un raport intre avocat si solicitant. Raspunsurile pe care le veti primi de la specialistii nostri au doar caracter informativ si orientativ. Acestea nu creeaza o obligatie contractuala in sarcina noastra sau alte asemenea obligatii reciproce.

2. Informatiile prezentate pe acest site nu sunt furnizate in baza relatiei avocat – client. Nu sunt destinate sa inlocuiasca consultanta juridica ce poate fi obtinuta de la un avocat in baza contractului de asistenta juridica incheiat in forma scrisa.
In acest sens ramane la aprecierea dumneavoastra exclusiva daca decideti sa actionati luand in considerare, in intregime sau in parte, sfatul primit.
Cabinetul nostru avocat Bucuresti online ,divort Bucuresti ,nu-si asuma absolut nici o responsabilitate pentru onrice fel de consecinte. ce ar putea aparea ca urmare a deciziilor care pot fi luate in baza raspunsului nostru, a informatiilor pe care le primiti in calitate de solicitant de pe e-mail-ul office@avocatgefin.ro sau avgeteo51@yahoo.com.
Echipa noastra incearca sa raspunda tuturor persoanelor, fie ele din Romania sau din afara tarii. Pentru a ne putea imbunati activitatea va rugam sa ne trimiteti feedback-ul dumneavoastra privind activitatea noastra de avocat online.
Pro bono este prescurtarea expresiei latinesti Pro bono publico, in traducere pentru binele public. Ea se refera la asumarea unei activitati realizata In interesul public in interesul comunitatii; pentru binele care ne priveste pe toti fara recompense financiara.
In general, termenul se foloseste referitor la asemenea practici efectuate de avocati (care reprezinta, cu titlu gratuit, In instante persoane care nu si-ar permite acestea.

consultanta avocat online
consultanta avocat online

avocat Bucuresti online

avocat bucuresti
avocat bucuresti
divort bucuresti
divort bucuresti
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

avocat divort,partaj,incredintare minor,pensie intretinere

RSS
%d blogeri au apreciat: