Avocat bun revendicari Bucuresti.Reclamantul care introduce o actiune in revendicare este dator sa isi dovedeasca dreptul de proprietate. Dovedirea dreptului de proprietate se face printr-un titlu translativ de proprietate.

      Titlul translativ de proprietate este actul juridic jurisdictional sau administrativ, cu efect constitutiv, translativ sau declarativ de proprietate care genereaza o prezumtie relativa de proprietate in favoarea persoanei care il invoca.avocat revendicari.

Cazuri de titluri de proprietate,avocat revendicari:

  •       Contractul de vanzare-cumparare, testamentul ce contine un legat cu titlu particular, tranzactia, hotararea judecatoreasca ce tine loc de contract translativ de proprietate.

Efectele actiunii in revendicare:

      In caz de admitere a actiunii in revendicare, bunul se restituie liber de orice sarcini. Daca nu mai este posibila executarea in natura, restituirea se va face prin echivalent stabilit la valoarea bunului.

      Posesorul, daca a fost de buna credinta, va putea retine fructele cuvenite, percepute sau dupa caz, echivalentul acestora. In caz contrar, posesorul de rea-credinta este dator sa restituie toate fructele sau valoarea acestora.

      Posesorul, fie de buna sau de rea-credinta, are dreptul sa ceara restituirea integral a cheltuielilor necesare (facute pentru conservarea bunului).

      Daca doriti sa initiati demersurile necesare unei actiuni in revendicare, avocatii firmei noastre va stau la dispozitie.

      Prin avocat revendicari oferim consultanta si reprezentare in actiuni de retrocedare a imobilelor nationalizate (Legea 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 1945-22 decembrie 1989).

Solutii juridice optime pentru revendicarile imobiliare.

     Consideram ca experienta noastra in domeniul revendicarilor imobiliare ne ofera posibilitatea de a acorda cele mai bune solutii pentru astfel de conflicte si ii va ajuta pe clientii nostri sa treaca peste aceste obstacole in cel mai scurt timp posibil.Avocat revendicari.

     Pentru a avea un proces de revendicare sau retrocedare cat mai rapid si fara probleme, ne puteti contacta

Curtea Europeana a Drepturilor Omului este cea din urma instanta la care se pot adresa persoanele care au fost expropriate si care nu au reusit sa redobandeasca dreptul de proprietate pierdut prin diverse forme de expropriere.Avocat bun Bucuresti.

Multi clienti au perceput aceasta sansa ca o ultima speranta de a putea obtine de la statul roman cu ajutorul unui avocat revendicari drepturile cuvenite. Intrucat legile de retrocedare nationate au cunoscut si inca vor mai cunoaste modificari si schimbari majore in ceea ce priveste atat modalitatea de acordare a despagubirilor banesti cat si modul cum au inteles autoritatile sa restituie bunurile pierdute de cetateni, sansa de a apela la o instanta internationala este un drept pe care orice cetatean care se considera neindreptatit, sau care are temeiuri privind incalcarea unuia din drepturile omului recunoscute prin Conventia Europeana a Drepturilor Omului se poate adresa cu o cerere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului,prin avocat revendicari. 

avocat revendicari bucuresti
avocat revendicari Bucuresti