Caut Avocat din Bucuresti.Cu o experienta de peste 24 ani in domeniu si o neintrerupta pregatire academica, cabinetul de avocat  in Bucuresti George Teodorescu va sta la dispozitie pentru orice problema juridica, venind in ajutor cu solutii eficiente care va pot salva timp si bani. Loialitatea fata de clientii nostri precum si sprijinul total pe care il oferim ne recomanda de mai bine de 24 ani. Va stam la dispozitie cu o sfera larga de servicii avocatiale profesionale din domeniu Dreptului Civil pentru avocat familie in Bucuresti,si nu numai, cum ar fi asistarea, reprezentarea, acordarea de consultatii juridice ca ,redactarea si semnarea de acte, cereri si alte cai de atac, forme de executare, mediere, operatiuni fiduciare, domenii de firme, precum si orice alte activitati prevazute de Legea 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, in fata tuturor organelor statului si nu numai.
        Tratam cu cea mai mare seriozitate si lucram la cel mai inalt nivel, astfel incat problemele clientului sa fie solutionate cat mai repede si mai eficient. Suntem mereu aici, gata sa va sustinem in orice imprejurare veti avea nevoie. Deviza noastra este seriozitate si fermitate. Legea sta la baza profesie de avocat si ne ghideaza la fiecare pas. Fara existenta legii, libertatile fundamentale ale omului ar fi incalcate.

Aici intervenim noi ca avocat in Bucuresti.Caut avocat Bucuresti.

Domeniile noastre de actiune sunt:
1.Drept civil
In materia dreptului civil, oferim servicii de consultanta juridica, de asistenta juridica, de redactare a tuturor documentelor necesare in oricare faza de judecata a unui proces. Specialistii nostri din cadrul Cabinetul de avocat Bucuresti George Teodorescu reprezinta si acorda consultanta juridica de specialitate in cauzele de minori si familie (divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilire pensie alimentara, stabilire domiciliu minor, partaj, ordin de protectie), cat si in domeniul de drept succesoral si in domeniul obligatiilor atat civile cat si contractuale.

2.Drept Comercial 4.Dreptul Muncii

3.Dreptul muncii 5.Dreptul Familiei,etc.

avocat in Bucuresti